Ons schoolstalletje

Als eindproject voor klas 6 hebben wij ervoor gekozen om een schoolstalletje te starten. Om zo te ervaren wat er allemaal bij komt kijken: producten inkopen, stal inrichten, kas bijhouden, et cetera. Wij zien ons schoolstalletje ook als sociale functie voor de wijk en voor iedereen die verder langs wil komen. Om zo kennis te kunnen maken met lekkere biologische producten tegen inkoopprijzen.

Wij verkopen groenten en fruit (verse aanvoer op vrijdag), bloembollen (beschikbaar in het seizoen), Griekse streekproducten (waaronder de heerlijke Eirini-olijfolie van de familie Plomariou op Lesbos), schoolspulletjes (o.a. bijenwaskrijtjes van Stockmar), droogwaren, kruiden en kruidenplanten (alles biologisch). Verkoop het hele jaarrond. We zijn 7 dagen in de week geopend van 09.30 uur tot 19.30 uur (’s winters zolang het licht is).

Het schoolstalletje van de ONAK, Herckenrathstraat 37, 2681 DG  Monster, tel. 06-18839583. Voor het actuele aanbod zie ons laatste Twitterbericht op https://twitter.com/De_ONAK2018.